Vad betyder arbetsavtal! Synonymer till arbetsavtal! arbetsavtal betyder!

arbetsavtal

Exempel på användning

Ett avtal som träffas mellan arbetsgivare och arbetstagare för att reglera bl.a. de löne-, pensions- och övriga anställningsförmåner som den anställde åtnjuter.

Sluts alltid mellan den anställde och arbetsgivaren även om villkoren (grundvillkoren) i detsamma kan vara stipulerat genom s k kollektivavtal; avtal som gäller för alla inom samma skrå.

Synonymer anställningsavtal

Annons:

synonym arbetsavtal, korsordshjälp arbetsavtal, saol arbetsavtal, betydelse arbetsavtal, vad är arbetsavtal, arbetsavtal stavning,arbetsavtal betyder, annat ord for arbetsavtal, arbetsavtal korsord, arbetsavtal uppslagsverk, arbetsavtal förklaring, hur stavas arbetsavtal

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

arbetsavtal förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för arbetsavtal är anställningsavtal vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet arbetsavtal.