Vad betyder arbetsmoral! Synonymer till arbetsmoral! arbetsmoral betyder!

arbetsmoral

Exempel på användning

Arbetsmoral är en moralisk princip som förordar flit och hederligt arbete. Begreppet arbetsmoral kan också syfta på en persons eller grupps arbetsvilja.

Enligt Max Webers bok Den protestantiska etiken och kapitalismens anda var protestantisk arbetsmoral avgörande för kapitalismens framväxt i västvärlden.

Synonymer arbetsvilja, flit

Annons:

synonym arbetsmoral, korsordshjälp arbetsmoral, saol arbetsmoral, betydelse arbetsmoral, vad är arbetsmoral, arbetsmoral stavning,arbetsmoral betyder, annat ord for arbetsmoral, arbetsmoral korsord, arbetsmoral uppslagsverk, arbetsmoral förklaring, hur stavas arbetsmoral

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

arbetsmoral förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för arbetsmoral är arbetsvilja vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet arbetsmoral.