Vad betyder bestämma riktningen till! Synonymer till bestämma riktningen till! bestämma riktningen till betyder!

bestämma riktningen till

Exempel på användning

Vi hittade 5 synonymer till bestämma riktningen till. Se nedan vad bestämma riktningen till betyder och hur det används i svenska språket.

Synonymer fastställa läget, mäta djupet, orientera sig, pejla, rikta in

Annons:

synonym bestämma riktningen till, korsordshjälp bestämma riktningen till, saol bestämma riktningen till, betydelse bestämma riktningen till, vad är bestämma riktningen till, bestämma riktningen till stavning,bestämma riktningen till betyder, annat ord for bestämma riktningen till, bestämma riktningen till korsord, bestämma riktningen till uppslagsverk, bestämma riktningen till förklaring, hur stavas bestämma riktningen till

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

bestämma riktningen till förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för bestämma riktningen till är fastställa läget vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet bestämma riktningen till.