Vad betyder brottargrepp! Synonymer till brottargrepp! brottargrepp betyder!

brottargrepp

Exempel på användning

Vanligt efterfrågade brottargrepp i korsord är nelson, halvnelson eller parterr. Det sistnämnda är mer ett läge dvs partärläge.

Se brottningsgrepp för en mer fullödig lista.

Används inte sällan som liknelse / i överförd mening; han tog brottargrepp på situationen och vände upp och ner på hela deras tillvaro.

Synonymer dubbel nelson, dubbelnelson, flygande mara, midjegrepp, livtag, grepp, nelsom, halvnelson, parterrläge, parterr, brottningsgrepp

Annons:

synonym brottargrepp, korsordshjälp brottargrepp, saol brottargrepp, betydelse brottargrepp, vad är brottargrepp, brottargrepp stavning,brottargrepp betyder, annat ord for brottargrepp, brottargrepp korsord, brottargrepp uppslagsverk, brottargrepp förklaring, hur stavas brottargrepp

Hur används ordet brottargrepp?

  1. En smula nostalgisk, men främst ett snyggt brottargrepp på 120 år av världens modernaste konstform
  2. Därigenom har de tagit ett ganska omilt brottargrepp på den så kallade fria marknaden och tvingar den att ta mer risk.

Exemplen kommer från svensk dagspress.

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

brottargrepp förekommer mycket ofta i korsord.

Se synonymfältet för förteckning över vanligaste utbytesorden till brottargrepp.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för brottargrepp är dubbel nelson vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet brottargrepp.