Vad betyder brottningsgrepp! Synonymer till brottningsgrepp! brottningsgrepp betyder!

brottningsgrepp

Exempel på användning

Brottningsrepp används vid brottning som sport och är ett sätt att ta tag i motståndaren för att bringa denne/denna på fall eller ur stånd att röra sig.

Definitionen gäller såväl inom idrott som vid ett polisiärt ingripande och vid mentalsjukhus som åtgärd mot våldsamma personer. Godkända grepp ska passivisera antagonisten, men inte vålla skada.

Brottningsgrepp - en rad olika grepp inom brottningen som sport; livtag, midjetag, flygande mara, parterr etc. Återkommer ofta i korsord.

Synonymer dubbel nelson, dubbelnelson, flygande mara, midjegrepp, livtag, grepp, halvnelson, parterrläge, parterr

Annons:

synonym brottningsgrepp, korsordshjälp brottningsgrepp, saol brottningsgrepp, betydelse brottningsgrepp, vad är brottningsgrepp, brottningsgrepp stavning,brottningsgrepp betyder, annat ord for brottningsgrepp, brottningsgrepp korsord, brottningsgrepp uppslagsverk, brottningsgrepp förklaring, hur stavas brottningsgrepp

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

brottningsgrepp förekommer mycket ofta i korsord.

Se synonymfältet för förteckning över vanligaste utbytesorden till brottningsgrepp.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för brottningsgrepp är dubbel nelson vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet brottningsgrepp.