Vad betyder butchflata! Synonymer till butchflata! butchflata betyder!

butchflata

Exempel på användning

På senare år har begreppet butch kommit in i svenska språket.
Butch är vanligtvis benämning på den mer mansliknande av de två i ett lesbiskt par. Det är vanligtvis mycket tydligt vilken som har "mansrollen" då utseendet och hållning och inte sällan jargongen påminner mycket om en man.

Det går även att se likheter med amason och valkyria, och det som idag får klassificeras som manhaftig.

Vanliga yrken som associeras med manhaftiga kvinnor (om yrkesinnehavaren är en kvinna, vill säga) är säljare, alla former av bil- eller chaufförrelaterade yrken, i synnherhet lastbilschaufför.

Synonymer manhaftig kvinna, amason, valkyria, butch

Annons:

synonym butchflata, korsordshjälp butchflata, saol butchflata, betydelse butchflata, vad är butchflata, butchflata stavning,butchflata betyder, annat ord for butchflata, butchflata korsord, butchflata uppslagsverk, butchflata förklaring, hur stavas butchflata

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

butchflata förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för butchflata är manhaftig kvinna vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet butchflata.