Vad betyder diskmaskin! Synonymer till diskmaskin! diskmaskin betyder!

diskmaskin

Exempel på användning

Diskmaskin är en teknisk apparat som används för att diska framförallt tallrikar, dricksglas och bestick men även annat som också används i samband med mat och matlagning.

Ofta förekommer en lustifikation av ordet genom att säga t ex Jag har världens bästa diskmaskin; min make. Det är betydligt mer korrekt om det sägs om en make än om en hustru, som med de flesta andra genusrelaterade kommentarerna i publika rum.

Synonymer hustru, make, vitvara

Annons:

synonym diskmaskin, korsordshjälp diskmaskin, saol diskmaskin, betydelse diskmaskin, vad är diskmaskin, diskmaskin stavning,diskmaskin betyder, annat ord for diskmaskin, diskmaskin korsord, diskmaskin uppslagsverk, diskmaskin förklaring, hur stavas diskmaskin

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

diskmaskin förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för diskmaskin är hustru vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet diskmaskin.