Vad betyder diskussion! Synonymer till diskussion! diskussion betyder!

diskussion

Exempel på användning

Det uppstod en livlig diskussion och det var nära ögat att det gått till handgemäng men det stannade vid utbyte av hårda ord.

Synonymer rådslag, polemik, palaver, tvist, dispyt, ordväxling, ordbyte, snack, sammanträde, förhandling, dialog, replikskifte, åsiktsutbyte, samtal, debatt, resonemang, överläggning, meningsutbyte

Annons:

synonym diskussion, korsordshjälp diskussion, saol diskussion, betydelse diskussion, vad är diskussion, diskussion stavning,diskussion betyder, annat ord for diskussion, diskussion korsord, diskussion uppslagsverk, diskussion förklaring, hur stavas diskussion

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

diskussion förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för diskussion är rådslag vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet diskussion.