Vad betyder dragspel! Synonymer till dragspel! dragspel betyder!

dragspel

Exempel på användning

Dragspel betyder ungefär detsamma som dragharmonika. I korsord handlar det ibland om Lotto eftersom det är ett spel där man har dragning. Se alla synonymer nedan.

Synonymer lotto, dragharmonika, handklaver, ackordion, piglock, bälgaspel

synonym dragspel, korsordshjälp dragspel, saol dragspel, betydelse dragspel, vad är dragspel, dragspel stavning,dragspel betyder, annat ord for dragspel, dragspel korsord, dragspel uppslagsverk, dragspel förklaring, hur stavas dragspel

Hur används ordet dragspel?

  1. Vi försöker hela tiden att locka yngre medlemmar, men det är inte lätt att hitta unga dragspelare
  2. Hela scenen med den gamla damen som låtsas spela en gammal foxtrot på ett nybörjarspel kan vara rolig för den som inte begriper något om dragspelet och dess historia, men pinsamt löjlig för utövarna

Exemplen kommer från svensk dagspress.

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

dragspel förekommer mycket ofta i korsord.

Se synonymfältet för förteckning över vanligaste utbytesorden till dragspel.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för dragspel är lotto vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet dragspel.