Vad betyder fadäs! Synonymer till fadäs! fadäs betyder!

fadäs

Exempel på användning

Att bli okontrollerat arg på en kollega för ett misstag är en fadäs i ens yrkesutövning. Det får helt enkelt inte förekomma.

Senaste mötet mellan de unga tu hade blivit en sån fadäs. Han hade gjort i byxorna och hon hade skrattat så tårarna rann.

Synonymer stolpskott, missräkning, plattityd, blunder, tavla, blamage, fat, felsteg, tabbe, groda, olycka, missöde, dumhet, missgrepp, misstag, klavertramp

Annons:

synonym fadäs, korsordshjälp fadäs, saol fadäs, betydelse fadäs, vad är fadäs, fadäs stavning,fadäs betyder, annat ord for fadäs, fadäs korsord, fadäs uppslagsverk, fadäs förklaring, hur stavas fadäs

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

fadäs förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för fadäs är stolpskott vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet fadäs.