Vad betyder flerstämmig sång! Synonymer till flerstämmig sång! flerstämmig sång betyder!

flerstämmig sång

Exempel på användning

Kan avse allsång eller polyfon sång men kan även röra kanon.

Om inte annat lär du kommit i kontakt med detta i småskolan där man ofta sjöng just "Kalle anka satt på en planka, ropade såhär: Mamma, Mamma, se så stor jag är".

Att sjunga den i kanon innebär att man delar in sångklassen i grupper. En grupp sjönger första versen och när andra versen påbörjas så kommer andra gruppen in osv osv.

Se fler synonymer nedan.

Synonymer kanon, polyfon, allsång, korus

synonym flerstämmig sång, korsordshjälp flerstämmig sång, saol flerstämmig sång, betydelse flerstämmig sång, vad är flerstämmig sång, flerstämmig sång stavning,flerstämmig sång betyder, annat ord for flerstämmig sång, flerstämmig sång korsord, flerstämmig sång uppslagsverk, flerstämmig sång förklaring, hur stavas flerstämmig sång

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

flerstämmig sång förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för flerstämmig sång är kanon vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet flerstämmig sång.