Vad betyder förståndshandikappad! Synonymer till förståndshandikappad! förståndshandikappad betyder!

förståndshandikappad

Exempel på användning

Kan både användas i nedsättande sammanhang i samtal om tredje person, som om någon med faktiskt defekt i sin personlighet; ett medicinskt tillstånd.

Men Jonas är ju för fan i det närmaste förståndshandikappad. Han begriper ju inte den kortaste av instruktioner.

Synonymer psykiskt funktionshindrad, r3tard, rtard, retard, sinnesslö, efterbliven, mongoloid, downs syndrom

Annons:

synonym förståndshandikappad, korsordshjälp förståndshandikappad, saol förståndshandikappad, betydelse förståndshandikappad, vad är förståndshandikappad, förståndshandikappad stavning,förståndshandikappad betyder, annat ord for förståndshandikappad, förståndshandikappad korsord, förståndshandikappad uppslagsverk, förståndshandikappad förklaring, hur stavas förståndshandikappad

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

förståndshandikappad förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för förståndshandikappad är psykiskt funktionshindrad vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet förståndshandikappad.