Vad betyder grundvidrig! Synonymer till grundvidrig! grundvidrig betyder!

grundvidrig

Exempel på användning

En attributförstärkt version av vidrig som kom i dagen efter att Alex Schulman, mest känd i begränsad del av Stockholms innerstad, och en kamrat använt ordet i en omtalad podcast under början av 2013.

Synonymer ruskig, obehaglig, mycket ogynnsam, äcklig, vämjelig, förhatlig, otäck, vederstygglig, vedervärdig, avskyvärd, motbjudande, vidrig, genomrutten

Annons:

synonym grundvidrig, korsordshjälp grundvidrig, saol grundvidrig, betydelse grundvidrig, vad är grundvidrig, grundvidrig stavning,grundvidrig betyder, annat ord for grundvidrig, grundvidrig korsord, grundvidrig uppslagsverk, grundvidrig förklaring, hur stavas grundvidrig

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

grundvidrig förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för grundvidrig är ruskig vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet grundvidrig.