Vad betyder haremsslavinna! Synonymer till haremsslavinna! haremsslavinna betyder!

haremsslavinna

Exempel på användning

Odalisk var benämningen på en kvinnlig slav i en sultans harem. De är särskilt kända från Osmanska riket. Odalisker gavs som gåva till sultanens harem för att betjäna hans hustrur och konkubiner; de kunde dock även själv så småningom bli konkubiner. Inom orientalismen var det ett populärt ämne för erotiska tavlor.

Synonymer odalisk

Annons:

synonym haremsslavinna, korsordshjälp haremsslavinna, saol haremsslavinna, betydelse haremsslavinna, vad är haremsslavinna, haremsslavinna stavning,haremsslavinna betyder, annat ord for haremsslavinna, haremsslavinna korsord, haremsslavinna uppslagsverk, haremsslavinna förklaring, hur stavas haremsslavinna

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

haremsslavinna förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för haremsslavinna är odalisk vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet haremsslavinna.