Vad betyder hävstång! Synonymer till hävstång! hävstång betyder!

hävstång

Exempel på användning

Hävstång betyder i stort sett samma sak som handspak. Dock, som ord, oftast använt för att återge hävstångseffekt dvs att man åstadkommer stora resultat med små egna insatser och hög skuldsättningsgrad (ofta använt i finansiella sammanhang). Effekten av en hög skuldsättningsgrad kallas också hävstångseffekt. Se fler synonymer nedan.

Synonymer handspak, järnrör, spett, hävstångseffekt

synonym hävstång, korsordshjälp hävstång, saol hävstång, betydelse hävstång, vad är hävstång, hävstång stavning,hävstång betyder, annat ord for hävstång, hävstång korsord, hävstång uppslagsverk, hävstång förklaring, hur stavas hävstång

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

hävstång förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för hävstång är handspak vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet hävstång.