Vad betyder hjulspår! Synonymer till hjulspår! hjulspår betyder!

hjulspår

Exempel på användning

Hjulspår betyder ungefär detsamma som gängor, även bildligt talat såsom att saker o ting går i gamla hjulspår; på slentrian. Se alla synonymer nedan.

Synonymer i de gamla hjulspåren, invant, på slentrian, i gamla gängor, av gammal vana, i den gamla vanliga trallen, traditionellt, på rutin, på den vanliga oxvägen

Annons:

synonym hjulspår, korsordshjälp hjulspår, saol hjulspår, betydelse hjulspår, vad är hjulspår, hjulspår stavning,hjulspår betyder, annat ord for hjulspår, hjulspår korsord, hjulspår uppslagsverk, hjulspår förklaring, hur stavas hjulspår

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

hjulspår förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för hjulspår är i de gamla hjulspåren vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet hjulspår.