Vad betyder koordinationsförmåga! Synonymer till koordinationsförmåga! koordinationsförmåga betyder!

koordinationsförmåga

Exempel på användning

Förmåga att kontrollera sin kropp.
I grunden en fråga om hur väl man klarar samordning mellan hjärna och lemmar.
Även finkoordination när det är fråga om att bemästra små exakta rörelser som t ex att kunna trä i en synål vid tidig ålder eller att kunna spela ett instrument tidigt.

Forskning bedrivs rörande huruvida just musikalitet och koordinationsförmåga på något sätt har ett samband.

Synonymer samordningsförmåga, kroppskontroll, finkoordination

Annons:

synonym koordinationsförmåga, korsordshjälp koordinationsförmåga, saol koordinationsförmåga, betydelse koordinationsförmåga, vad är koordinationsförmåga, koordinationsförmåga stavning,koordinationsförmåga betyder, annat ord for koordinationsförmåga, koordinationsförmåga korsord, koordinationsförmåga uppslagsverk, koordinationsförmåga förklaring, hur stavas koordinationsförmåga

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

koordinationsförmåga förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för koordinationsförmåga är samordningsförmåga vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet koordinationsförmåga.