Vad betyder kopparlegering! Synonymer till kopparlegering! kopparlegering betyder!

kopparlegering

Exempel på användning

En legering är ett material med metalliska egenskaper vilket består av två eller flera grundämnen (legeringskomponenter), varav minst ett är metall.

De mest kända kopparlegeringarna är mässing, brons, malm, gulmetall, tombak och nysilver.
Även nordiskt guld och coopers guld är kopparbaserade. Konstantan och manganin är legeringar för speciella tekniska tillämningar.

Synonymer mässing, brons, malm, gulmetall, tombak, nysilver, nordiskt guld, coopers guld, konstantan, manganin

Annons:

synonym kopparlegering, korsordshjälp kopparlegering, saol kopparlegering, betydelse kopparlegering, vad är kopparlegering, kopparlegering stavning,kopparlegering betyder, annat ord for kopparlegering, kopparlegering korsord, kopparlegering uppslagsverk, kopparlegering förklaring, hur stavas kopparlegering

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

kopparlegering förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för kopparlegering är mässing vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet kopparlegering.