Vad betyder kutta! Synonymer till kutta! kutta betyder!

kutta

Exempel på användning

Kan användas som svengelsk motsvarighet till att skära men se upp för att använda det i mer formella sammanhang då det i vissa delar av Sverige även har betydelsen av kvinnligt könsorgan.

Synonymer köttros, kärlekstunnel, kvinnans kön, vattnadal, snippa, slida, blygd, vagina, vulva, sköte, mus, kärleksmussla, kvinnligt könsorgan, kissen, kissemurra, fitta

synonym kutta, korsordshjälp kutta, saol kutta, betydelse kutta, vad är kutta, kutta stavning,kutta betyder, annat ord for kutta, kutta korsord, kutta uppslagsverk, kutta förklaring, hur stavas kutta

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

kutta förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för kutta är köttros vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet kutta.