Vad betyder mjältbrand! Synonymer till mjältbrand! mjältbrand betyder!

mjältbrand

Exempel på användning

Mycket farlig infektionssjukdom som orsakas av bakterien Bacillus anthracis, vars sporer har stor överlevnadsförmåga i jord, damm och vatten.

Blev världsomtalat efter det att man befarat att det skickats i brev till olika publika representanter i USA. (Eng. anthrax används även i svenskan ibland)

Synonymer bacillus anthracis, anthrax, svinpest

Annons:

synonym mjältbrand, korsordshjälp mjältbrand, saol mjältbrand, betydelse mjältbrand, vad är mjältbrand, mjältbrand stavning,mjältbrand betyder, annat ord for mjältbrand, mjältbrand korsord, mjältbrand uppslagsverk, mjältbrand förklaring, hur stavas mjältbrand

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

mjältbrand förekommer då och då i korsord.

Se synonymfältet för förteckning över vanligaste utbytesorden till mjältbrand.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för mjältbrand är bacillus anthracis vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet mjältbrand.