Vad betyder överspänd! Synonymer till överspänd! överspänd betyder!

överspänd

Exempel på användning

Överspänd betyder i stort sett samma sak som mycket nervös.
Kan också avse person som liksom går och spänner sig; bärandes ett osynligt kyklskåp. " - Men en sån överspänd typ det var vi träffade på stan igår".

Se fler synonymer nedan.

Synonymer överansträngd, ansträngd till det yttersta, alltför spänd, hypernervös, mycket nervös, hysterisk, upphetsad, uppjagad, stirrig, överdriven, onaturlig, forcerad, exalterad, verklighetsfrämmande, högtflygande, excentrisk, underlig, egen

Annons:

synonym överspänd, korsordshjälp överspänd, saol överspänd, betydelse överspänd, vad är överspänd, överspänd stavning,överspänd betyder, annat ord for överspänd, överspänd korsord, överspänd uppslagsverk, överspänd förklaring, hur stavas överspänd

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

överspänd förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för överspänd är överansträngd vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet överspänd.