Vad betyder planerat tillvägagångssätt! Synonymer till planerat tillvägagångssätt! planerat tillvägagångssätt betyder!

planerat tillvägagångssätt

Exempel på användning

Med "planerat tillvägagångssätt" avses ett sätt att mobilisera resurser för att uppnå framtida specifika och operationella mål.

"Vi behöver en strategi - ett välplanerat tillvägagångssätt - för att ta oss an problemet".

Synonymer strategi, plan

Annons:

synonym planerat tillvägagångssätt, korsordshjälp planerat tillvägagångssätt, saol planerat tillvägagångssätt, betydelse planerat tillvägagångssätt, vad är planerat tillvägagångssätt, planerat tillvägagångssätt stavning,planerat tillvägagångssätt betyder, annat ord for planerat tillvägagångssätt, planerat tillvägagångssätt korsord, planerat tillvägagångssätt uppslagsverk, planerat tillvägagångssätt förklaring, hur stavas planerat tillvägagångssätt

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

planerat tillvägagångssätt förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för planerat tillvägagångssätt är strategi vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet planerat tillvägagångssätt.