Vad betyder plåsteraforism! Synonymer till plåsteraforism! plåsteraforism betyder!

plåsteraforism

Exempel på användning

Plåsteraforism betyder i stort sett samma sak som att göra ett snabbt slut på ett lidande; istället för att dra av plåstret sakta bör man, enligt uttrycket, snabbt dra av plåstret för att på så sätt få ett kortare, om än lite mer intensivt, lidande. Se fler synonymer nedan.

Synonymer göra ett snabbt slut på, klippa av, förkorta lidandet, låta falla för saxen

Annons:

synonym plåsteraforism, korsordshjälp plåsteraforism, saol plåsteraforism, betydelse plåsteraforism, vad är plåsteraforism, plåsteraforism stavning,plåsteraforism betyder, annat ord for plåsteraforism, plåsteraforism korsord, plåsteraforism uppslagsverk, plåsteraforism förklaring, hur stavas plåsteraforism

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

plåsteraforism förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för plåsteraforism är göra ett snabbt slut på vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet plåsteraforism.