Vad betyder sälhanne! Synonymer till sälhanne! sälhanne betyder!

sälhanne

Exempel på användning

Även sälhanne. Rovdjur.

Sälar når en längd av mellan 1,20 och 6 meter. Vikten varierar mycket med de 25 kilogram tunga honorna av antarktisk pälssäl (Arctocephalus gazella) i ena änden och de 4000 kilogram tunga sydliga sjöelefanterna (Mirounga leonina) i andra änden. Många arter har en utvecklad könsdimorfism – hannar av sjöelefanter väger ibland fyra gånger mer än honor.

Synonymer sälhane, ståte

Annons:

synonym sälhanne, korsordshjälp sälhanne, saol sälhanne, betydelse sälhanne, vad är sälhanne, sälhanne stavning,sälhanne betyder, annat ord for sälhanne, sälhanne korsord, sälhanne uppslagsverk, sälhanne förklaring, hur stavas sälhanne

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

sälhanne förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för sälhanne är sälhane vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet sälhanne.