Vad betyder saloondörr! Synonymer till saloondörr! saloondörr betyder!

saloondörr

Exempel på användning

Den klassiska saloondörren är den tudelade trädörren med gångjärn åt båda hållen.
Det har visat sig vara mardrömslikt svårt att fästa dessa dörrar så de hamnar i fas och inte hänger snett eller slår i varandra utan kan svinga fritt.

Saloondörren hade sin storhetstid i svensk inredning ca 1970-77, därefter har den kommit att associeras med WT och spelar i samma liga som Mexitegel och träpanel i gillestugan.

Synonymer svängdörr

Annons:

synonym saloondörr, korsordshjälp saloondörr, saol saloondörr, betydelse saloondörr, vad är saloondörr, saloondörr stavning,saloondörr betyder, annat ord for saloondörr, saloondörr korsord, saloondörr uppslagsverk, saloondörr förklaring, hur stavas saloondörr

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

saloondörr förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för saloondörr är svängdörr vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet saloondörr.