Vad betyder självcentrerad! Synonymer till självcentrerad! självcentrerad betyder!

självcentrerad

Exempel på användning

Betyder detsamma som egoistisk dvs att man sätter sig själv först och främst i alla lägen.

Klassiska tecken på egotrippad person på gränsen till narcissistisk störning:

Cynthia: Jag är så sjuk nu. Jag vet inte hur jag skall klara mig?
Ruben: Smittar det, tror du? Kan jag ha fått samma sak?

i ovan exempel är Ruben så ego att han inte kan se att Cynthia behöver tröst och inte någon som bara tänker på sig själv.

Synonymer egotrippad, egocentrisk, självbeundrande, självgod, självbelåten, narcissistisk, egenkär, jagisk, jagcentrerad, egennyttig, självisk, ego, egoistisk

Annons:

synonym självcentrerad, korsordshjälp självcentrerad, saol självcentrerad, betydelse självcentrerad, vad är självcentrerad, självcentrerad stavning,självcentrerad betyder, annat ord for självcentrerad, självcentrerad korsord, självcentrerad uppslagsverk, självcentrerad förklaring, hur stavas självcentrerad

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

självcentrerad förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för självcentrerad är egotrippad vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet självcentrerad.