Vad betyder sjukdomsförlopp! Synonymer till sjukdomsförlopp! sjukdomsförlopp betyder!

sjukdomsförlopp

Exempel på användning

Sjukdomsförlopp betyder i stort sett samma sak som sjukdomsprocess. I korsord och dylikt förekommer ofta ordet prognos som synonym men det hanterar egentligen förutsägelse av sjukdomsförlopp. Se fler synonymer nedan.

Synonymer sjukdomsprocess, utveckling, sjukdomsutveckling, prognos

Annons:

synonym sjukdomsförlopp, korsordshjälp sjukdomsförlopp, saol sjukdomsförlopp, betydelse sjukdomsförlopp, vad är sjukdomsförlopp, sjukdomsförlopp stavning,sjukdomsförlopp betyder, annat ord for sjukdomsförlopp, sjukdomsförlopp korsord, sjukdomsförlopp uppslagsverk, sjukdomsförlopp förklaring, hur stavas sjukdomsförlopp

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

sjukdomsförlopp förekommer mycket ofta i korsord.

Se synonymfältet för förteckning över vanligaste utbytesorden till sjukdomsförlopp.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för sjukdomsförlopp är sjukdomsprocess vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet sjukdomsförlopp.