Vad betyder skenfärd! Synonymer till skenfärd! skenfärd betyder!

skenfärd

Exempel på användning

1) Om färd med hästar som skenar iväg, kan även användas bildligt om t ex utgifter eller ett företags "resa" från litet till stort osv
2) I korsord ibland en lek med ord; tåg går på skenor, en skenfärd blir därför "tågtur" eller "tågresa", ibland även om sparktur (en spark har medar vilket kan likställas med skenor)

Synonymer okontrollerad utveckling, tågresa, sparktur

Annons:

synonym skenfärd, korsordshjälp skenfärd, saol skenfärd, betydelse skenfärd, vad är skenfärd, skenfärd stavning,skenfärd betyder, annat ord for skenfärd, skenfärd korsord, skenfärd uppslagsverk, skenfärd förklaring, hur stavas skenfärd

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

skenfärd förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för skenfärd är okontrollerad utveckling vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet skenfärd.