Vad betyder stekare! Synonymer till stekare! stekare betyder!

stekare

Exempel på användning

En stekare ses ofta nånstans mellan Bilioteksgatan och Birger Jarlsgatans tidiga nummer.

Bakåtslickat hår, kostym (ofta lite illasittande), inte sällan hängslen och en bred stockholmsk accent. Vill gärna ge sken av att vara i finansbranschen, vilket i sig inte är osannolikt.

Stekare är besläktat med kotlettfrisyr på det sättet att en stekare ofta har dylik frisyr.

Stekare, med adjektivformen stekig, är ett uttryck som i svenskan under tidigt 2000-tal kommit att användas om en viss typ av personer i svensk överklass. Liksom många tidigare provocerande ungdomsgrupper såsom det sena 1800-talets grilljannar och 1940-talets swingpjattar förknippas även stekarna i stor utsträckning med en viss klädstil.

Synonymer warren wannabe, glidare

Annons:

synonym stekare, korsordshjälp stekare, saol stekare, betydelse stekare, vad är stekare, stekare stavning,stekare betyder, annat ord for stekare, stekare korsord, stekare uppslagsverk, stekare förklaring, hur stavas stekare

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

stekare förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för stekare är warren wannabe vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet stekare.