Vad betyder stim! Synonymer till stim! stim betyder!

stim

Exempel på användning

Fram till 80-talet användes det nästan uteslutande i tal om samling av fiskar.
Därefter har det spridits från innevärlden i stockholms innerstad ända ut i landsbygden och idag är stim likställigt med en mängd av något.

- Men vilket stim av brudar som är på väg hitåt. Håll i hatten gubbar.

Värt att notera, kan också betyda "stim" som i "stimmigt / rörigt" och STIM som i det organ som betalar musiker och upphovsmän sina pengar för musik som spelas i media.

Synonymer brus, sorl, flams, glam, bråk, stoj, larm, väsen, myller oväsen, vimmel, anhopning, skara, flock, hop, samling, massa, tjog

Annons:

synonym stim, korsordshjälp stim, saol stim, betydelse stim, vad är stim, stim stavning,stim betyder, annat ord for stim, stim korsord, stim uppslagsverk, stim förklaring, hur stavas stim

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

stim förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för stim är brus vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet stim.