Vad betyder tidsbunden! Synonymer till tidsbunden! tidsbunden betyder!

tidsbunden

Exempel på användning

1) I kontraktsammanhang anvnds idag ofta tidsbundna avtal t ex telefonabonnemang
2) I litteraturen talar man ibland om t ex tidsbunden lyrik som då avser lyrik knuten till en viss tid t ex romantiken under 1800-talets senare hälft
3) I finansiella sammanhang talar man ibland om tidsbunden annuitet som i korthet betyder att månadsbeloppen kan ändra sig om t ex räntan ändras, tiden för lånet ändras inte.

Synonymer tidsfärgad, tidsbunden annuitet

Annons:

synonym tidsbunden, korsordshjälp tidsbunden, saol tidsbunden, betydelse tidsbunden, vad är tidsbunden, tidsbunden stavning,tidsbunden betyder, annat ord for tidsbunden, tidsbunden korsord, tidsbunden uppslagsverk, tidsbunden förklaring, hur stavas tidsbunden

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

tidsbunden förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för tidsbunden är tidsfärgad vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet tidsbunden.