Vad betyder trend! Synonymer till trend! trend betyder!

trend

Exempel på användning

Trend betyder i stort sett samma sak som utvecklingsriktning.

I finansiella sammanhang brukar man tala om trender och trendbrott. Ett trendbrott är extremt svårt att upptäcka när man befinner sig mitt i det. Det är alltid långt mycket enklare att göra efterhandsanalysen av den finansiella marknaden, än real-tidsanalysen.

I övrigt talar man om trender mest när det gäller mode, vad som är moderiktigt att ha på sig och vilka trender som gäller just nu.

Synonymer utvecklingsriktning, riktning, inriktning, utveckling, strömning, tendens, mode, moderiktning, stil

Annons:

synonym trend, korsordshjälp trend, saol trend, betydelse trend, vad är trend, trend stavning,trend betyder, annat ord for trend, trend korsord, trend uppslagsverk, trend förklaring, hur stavas trend

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

trend förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för trend är utvecklingsriktning vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet trend.