Vad betyder twitterpopulism! Synonymer till twitterpopulism! twitterpopulism betyder!

twitterpopulism

Exempel på användning

Twitterpopulism skiljer sig från vanlig populism i så måtto att det nästan uteslutande handlar om att bekräfta den av Twittereliten uppsatta normen. Ett exempel är den aktivitet många av sveriges A-twittrare ägnar sig åt då någon utanför gruppen gör/säger något som inte är politiskt korrekt eller av den homogena gruppen A-twittrare ansett som förkastligt. De är då snabbt framme och fördömer och "rasar" och kommer med pekpinnar och lösningar till ett bättre samhälle, fritt från alla ismer. I vissa fall kan det röra sig om regelrätt mobbing, som en effekt av Twitterpopulism.

2017 förekommer det mest i diskussioner om immigration, feminism, miljömedvetenhet samt homosexuellas rättigheter. Utgör inte sällan grunden för en s k twitterstorm (innan Twitter; bloggbävning). Se populism för fler synonymer.

Synonymer populism

Annons:

synonym twitterpopulism, korsordshjälp twitterpopulism, saol twitterpopulism, betydelse twitterpopulism, vad är twitterpopulism, twitterpopulism stavning,twitterpopulism betyder, annat ord for twitterpopulism, twitterpopulism korsord, twitterpopulism uppslagsverk, twitterpopulism förklaring, hur stavas twitterpopulism

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

twitterpopulism förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för twitterpopulism är populism vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet twitterpopulism.