Vad betyder upplösning! Synonymer till upplösning! upplösning betyder!

upplösning

Exempel på användning

I tekniska sammanhang: pixeldensitet dvs hur tätt pixlarna sitter och hur många pixlar som finns tillgängliga; optisk återgivning av detaljer. Vanlig upplösning på dagens skärmar är 1920x1080. Det kallas i dagligtal för skärmens upplösning.

Ordet upplösning kan även röra en historias slut, utgång eller lösning. Även sönderdelning och kaos. "Hela hans värld var i upplösning".

Synonymer splittring, avslut, densitet, pixeldensitet, slut, sönderfall, kaos, oordning

Annons:

synonym upplösning, korsordshjälp upplösning, saol upplösning, betydelse upplösning, vad är upplösning, upplösning stavning,upplösning betyder, annat ord for upplösning, upplösning korsord, upplösning uppslagsverk, upplösning förklaring, hur stavas upplösning

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

upplösning förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för upplösning är splittring vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet upplösning.