Vad betyder vajsing! Synonymer till vajsing! vajsing betyder!

vajsing

Exempel på användning

Åh, måtte jag aldrig mer behöva byta försäkringsbolag. Jag visste att det skulle bli nåt vajsing med det här som gör att jag måste hålla på och kämpa för att får rätt. Fan också.

Synonymer svårighet, omak, vaj, mackel, strul, mankemang, fel, bristande funktionsduglighet, svårigheter, trassel, harva, röra, oordning, oreda, bråk, besvär, krångel

Annons:

synonym vajsing, korsordshjälp vajsing, saol vajsing, betydelse vajsing, vad är vajsing, vajsing stavning,vajsing betyder, annat ord for vajsing, vajsing korsord, vajsing uppslagsverk, vajsing förklaring, hur stavas vajsing

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

vajsing förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för vajsing är svårighet vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet vajsing.