Vad betyder världstid! Synonymer till världstid! världstid betyder!

världstid

Exempel på användning

I korsord ofta som UT vilket står för universell tid.
I korrekt standardiseringsterminologi heter det UTC vilket står för koordinerad universell tid och är referens för exakta tidsangivelser världen över.

OBS! När man ibland, ofta i nyhetssammanhang, talar om världstider handlar det oftast om tidsresultat vilka är gångbara i jämförelser mot de bästa utövarna i världen. T ex "Nu är jag nere på världstider, på 400 meter framför allt"

Synonymer utc, ut

Annons:

synonym världstid, korsordshjälp världstid, saol världstid, betydelse världstid, vad är världstid, världstid stavning,världstid betyder, annat ord for världstid, världstid korsord, världstid uppslagsverk, världstid förklaring, hur stavas världstid

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

världstid förekommer mycket ofta i korsord.

Se synonymfältet för förteckning över vanligaste utbytesorden till världstid.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för världstid är utc vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet världstid.