Vad betyder vattenspegel! Synonymer till vattenspegel! vattenspegel betyder!

vattenspegel

Exempel på användning

Vattenspegel betyder i stort sett samma sak som lugn vatten­yta. Även om akterspegel vilket är en del av en större segelbåt.

Synonymer lugn vatten­yta, akterspegel

Annons:

synonym vattenspegel, korsordshjälp vattenspegel, saol vattenspegel, betydelse vattenspegel, vad är vattenspegel, vattenspegel stavning,vattenspegel betyder, annat ord for vattenspegel, vattenspegel korsord, vattenspegel uppslagsverk, vattenspegel förklaring, hur stavas vattenspegel

Hur används ordet vattenspegel?

  1. De första åren upptäckte många sjöfågelarter den nya vattenspegeln i Tinnerö eklandskap i Linköpings södra utkant, men de senaste åren har det blivit en drastisk tillbakagång
  2. Klockan är åtta en vardagsmorgon och kalla vindar sveper fram över Stångåns stilla vattenspegel

Exemplen kommer från svensk dagspress.

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

vattenspegel förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för vattenspegel är lugn vatten­yta vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet vattenspegel.