Vad betyder egotrippad! Synonymer till egotrippad! egotrippad betyder!

egotrippad

Exempel på användning

Betyder detsamma som egoistisk dvs att man sätter sig själv först och främst i alla lägen.

Klassiska tecken på egotrippad person på gränsen till narcissistisk störning:

Cynthia: Jag är så sjuk nu. Jag vet inte hur jag skall klara mig?
Ruben: Smittar det, tror du? Kan jag ha fått samma sak?

I ovan exempel är Ruben så ego att han inte kan se att Cynthia behöver tröst och inte någon som bara tänker på sig själv.

Synonymer egocentrisk, självbeundrande, självkär, självgod, självbelåten, narcissistisk, egenkär, jagisk, jagcentrerad, självcentrerad, egennyttig, självisk, ego, egoistisk

synonym egotrippad, korsordshjälp egotrippad, saol egotrippad, betydelse egotrippad, vad är egotrippad, egotrippad stavning,egotrippad betyder, annat ord for egotrippad, egotrippad korsord, egotrippad uppslagsverk, egotrippad förklaring, hur stavas egotrippad

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

egotrippad förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för egotrippad är egocentrisk vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet egotrippad.