Vad betyder manhaftig kvinna! Synonymer till manhaftig kvinna! manhaftig kvinna betyder!

manhaftig kvinna

Exempel på användning

På senare år har begreppet butch kommit in i svenska språket.
Butch är vanligtvis benämning på den mer mansliknande av de två i ett lesbiskt par. Det är vanligtvis mycket tydligt vilken som har "mansrollen" då utseendet och hållning och inte sällan jargongen påminner mycket om en man.

Det går även att se likheter med amason och valkyria, och det som idag får klassificeras som manhaftig.

Vanliga yrken som gör kvinnor mer manhaftiga är säljare, alla former av bil- eller chaufförrelaterade yrken, i synnherhet lastbilschaufför.

Synonymer valkyria, amason, butchflata, butch, manhaftig

Annons:

synonym manhaftig kvinna, korsordshjälp manhaftig kvinna, saol manhaftig kvinna, betydelse manhaftig kvinna, vad är manhaftig kvinna, manhaftig kvinna stavning,manhaftig kvinna betyder, annat ord for manhaftig kvinna, manhaftig kvinna korsord, manhaftig kvinna uppslagsverk, manhaftig kvinna förklaring, hur stavas manhaftig kvinna

Förekomst i korsord

Låg Medium Hög

manhaftig kvinna förekommer sällan i korsord.

Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för manhaftig kvinna är valkyria vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet manhaftig kvinna.